Tilaus- ja sopimusehdot

Audiotec Kakkorin / iNetmedian verkkokaupan yleiset myyntiehdot

Voimassa 7.1..2019 alkaen

Verkkokaupan tuotteita myy Audiotec Kakkori Ky, Y-tunnus 0963685-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen ja Ruotsiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkon kautta osoitteesta inetmedia.fi.

Kaikki palvelutuotteiden tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

tilatun tuotteen
laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan pääasiassa tilauksen yhteydessä tai laskua vastaan.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii toistaiseksi PayPal tai käteiskauppamahdollisuus.

Postitamme fyysiset tuotteet jokaisena arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut

Fyysisten tuotteiden toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja kirjeitse. Mikäli toimitus halutaan “särkyvää” -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
kopio inetmedia.fi:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Audiotec Kakkori
Aleksiskiventie 5 as. 2
65300 VAASA

Palautukset on tehtävä 10 vrk:n kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@inetmedia.fi tai postitse:

Audiotec Kakkori
Aleksiskiventie 5 as. 2
65300 VAASA

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

iNetmedia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja  sitoudumme olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Yritysasiakkaiden lisäehdot

Audiotec Kakkori / iNetmedia ei vastaa tuotteen ja/tai palvelun aiheuttamasta välittömästä tai välillisestä menetyksestä, vahingosta tai tulon menetyksestä. Korvausvastuumme rajoittuu sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Yrityskäyttöön hankitun tuotteen tai palvelun takuuaika määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, ja takuuajan päättyminen lopettaa inetmedian vastuun.

Digitaaliselle medialle tallennettu data ovat loppukäyttäjän vastuulla. Asiakas on vastuussa varmuuskopioiden ylläpitämisestä. Tiedostojen uudelleen lähettäminen on maksullinen lisäpalvelu.

iNetmedia.fi ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa, emmekä ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti inetmedian sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa inetmedian sopimusehtojen kanssa.