SEO-ystävällinen verkkosivuston suunnittelu – Inet Media

SEO-ystävällinen verkkosivuston suunnittelu

Suunnittelu on hakukoneoptimoinnin perusta, ja sillä on erittäin suuri rooli minkä tahansa sivuston hakukoneoptimaatiossa. Seuraavat vaiheet on otettava huomioon suunnitteluprosessin aikana optimaalisen hakukoneystävällisyyden saavuttamiseksi.

Suunnittelu on hakukoneoptimoinnin perusta, ja sillä on erittäin suuri rooli minkä tahansa sivuston hakukoneoptimaatiossa. Seuraavat vaiheet on otettava huomioon suunnitteluprosessin aikana optimaalisen hakukoneystävällisyyden saavuttamiseksi.

Tässä on muutamia vinkkejä SEO-ystävällisen verkkosivuston suunnitteluun:

1: Sivuston tulisi olla käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida syvillä sivuilla ja linkeissä.

3: Yleensä hakukonerobotit eivät indeksoi JavaScriptiä, Flashia ja kehyksiä.

4: Jos käytät kuvia sivuston otsikossa, yritä jakaa kuva osiin. Tämä auttaa sinua lisää avainsanoja Alt Tag tässä. Tämä auttaa myös säästämään sivuston latausaikaa.

5: Otsikkotunnisteet ovat erittäin tärkeitä SEO-työssä, joten käytä aina otsikkotunnisteita verkkosivuillasi. Tämä on hienoa, jos käytät H1-tunnistetta verkkosivusi otsikkona ja se on pidettävä suhteellisen lyhyenä.

Huomautus: H1-tunnisteet on tallennettava lihavoituna, ja niiden tekstiotsikon alla on oltava ylimääräistä tilaa. Tämä voidaan tehdä verkkosivustosi CSS-tyylisivutiedostossa.

6: Varmista, että sisällytät ensisijaisen avainsanan sivun sisällön alkuun kaikilla tietosivuillasi.

7: erittäin tärkeä asia, jota useimmat web-suunnittelijat eivät ole harkinneet, on välttää tarpeetonta koodausta verkkosivujen lähdekoodissa, kuten ja.

Työssämme olemme kuitenkin kohdanneet erittäin suuren määrän tarpeetonta koodia, ja takaan, että jos luulet, että verkkosivullasi ei ole tarpeetonta koodia, valehtelet todennäköisesti itsellesi. Tämä johtuu pääasiassa Macromedia Dreamweaveriin ja Adobe GoLiveen rakennettujen verkkosivustojen suuresta määrästä. Tämä ohjelma on tunnettu siitä, että se sisältää suuria määriä tarpeetonta koodia, mikä saa verkkosivusi näyttämään erittäin sotkuisilta hakukonehämähäkeille. Hyvä idea on, että yksi hakukoeasiantuntijamme tarkistaa verkkosivusi tarpeettoman koodin ja antaa suosituksia. He ovat yksi parhaista alalla. Tulet hämmästymään sen vaikutuksesta sivustosi latausaikaan sekä hakukonesijoituksistasi.

8: Yritä lopuksi välttää liian monien taulukoiden käyttöä verkkosivulla, koska taulukoiden liikakäyttö ei ole hyvä hakukoetarkoituksiin. Erinomainen vaihtoehto taulukoiden käytölle, joita web-suunnittelijat harvoin harkitsevat, on tunnisteiden käyttö.

Kolla in fler coola saker på Betsafe Casino.

Written by