INETMEDIA – Kuinka kaikki alkoi

iNetmediassa olemme kaikki valokuvausalan ammattilaisia tai kehittyneitä harrastajia. Visuaalinen työ on meille sekä ammatti että harrastus.

Kun kuvaukset muutama vuosi sitten muuttuivat siten että harrastelijat ottivat ison osan kuvausmarkkinoista ja yrityksissä alettiin kuvaamaan yhä enemmän itse, päätimme laajentaa yrityksen palveluja enemmän mainostoimisto suuntaan. Meiltä saa siis esitteitä, käyntikortteja kirjojen suunnittelua sekä kaikki mainospalvelut.

Verkkosivu valmistus tuli mukaan kuvioihin noin 10 vuotta sitten.

Olemme lyhyessä ajassa kasvaneet kahdesta henkilöstä 6 henkilön ryhmäksi.

Erityisosaamisemme on WordPress alustalle tehdyt räätälöidyt verkkosivut, sekä WooCommerce verkkokauppa alustat, unohtamatta digiesite tuotantoa asiakkaan pdf:stä, sekä erilaiset ammattikuvauspalvelut.

Ammattimaiset valokuvat kotisivuilla, yritysesitteessä tai mediatiedotteessa voivat olla ratkaisevassa roolissa viestinnän onnistumiseksi, ja esim. onnistuneet henkilökuvat antavat yrityksestäsi luotettavan kuvan.

Tämän vuoden aikana keskitymme parantamaan ja lisäämään visualisia palveluja

Digiesitteet 2019 ovat Html5 pohjasia ja Adobe lopettaa Flashin tuen vihdoin vuonna 2020. Tämä on erittäin hyvä asia turvallisuuden kannalta kun Flashin vanha koodi on ollut hakkereiden suosikki. Katso siis että digiesitteesi ovat modernia Html5 tekniikalla toteutettuja.

Myös WordPress on siirtymässä uuteen aikaan Gutenberg editorin myötä. Hieman vastaava idea kuin Mobirise verkkotyökalu, jossa tosin melko paljon bugeja.

iNetmedia palvelutarjonta kasvaa vuoden 2019 aikana

WordPress verkkosivut

Näyttävät verkkosivuratkaisut

WooCommerce

Verkkokauppapohja joka helposti laajennettavissa

Digijulkaisut

Modernit Html5 julkaisut – 24 tunnin toimitusaika

Kuvasyväykset

Ulkoista tylsät syväykset meille

Tilaa uutiskirjeemme!