pöytävarauskartta

Kehitämme uusia palveluja jatkuvasti ja nyt esittelyssä uusi pöytävarausjärjestelmä ravintoloille.

Järjestelmämme avulla ravintolat voivat ottaa vastaan online pöytävarauksia ja näin säästää aikaa ja kustannuksia. Varausjärjestelmän ansiosta asiakas näkee varatut pöydät ja voi siten valita haluamansa vapaan pöydän. Kätevästi verkossa!

Pöytävarausjärjestelmämme toimii joko asiakkaan omilla sivuilla tai meidän palvelimella. Tilausjärjestelmän voi siis upottaa sivuille tai ajaa linkin kautta meidän palvelimelta. Vain kerta-asennus- ja edullinen kuukausihinta. Irtisanomisaika 2 kk. Jo maksettua tilausta ei palauteta.

  • Ravintolan oma varausjärjestelmä
  • Integroituu asiakkaan sivuille
  • Ei pitkiä sitoutumisaikoja
  • Edullinen asennus
  • Toimii useilla eri kielillä
  • Toimii kaikilla laitteilla

Yhteydeotto iNetmedia myynti >>